Sponsors

BTC Zomer Challenge op 1 juni van start!

19 mei 2021 12:15


Tennisvereniging BTC in Benthuizen biedt net als vorig jaar de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief een lidmaatschap aan te gaan voor de maanden juni, juli en augustus. Dit geeft onze leden de mogelijkheid om ook in de zomer lekker actief bezig te zijn en vervolgens met een prima conditie de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen te starten. Hieronder meer informatie.

Evenals vorig jaar heeft BTC zich aangemeld bij de K.N.L.T.B. voor de Zomer Challenge 2021.

De Zomer Challenge is een lidmaatschap bij BTC voor de maanden juni, juli en augustus 2021 tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

  • Voor de jeugd van 7 t/m 17 jaar zijn de kosten € 25,00.
  • Jongeren in de leeftijd van 18 t/m 25 jaar betalen € 35,00.
  • Seniorleden, 26 jaar en ouder betalen voor dit lidmaatschap € 45,00.

De deelnemers worden lid van BTC en ontvangen een ledenpas en een bondsnummer van de K.N.L.T.B. Met dit bondsnummer kan er bij BTC digitaal een baan gereserveerd worden. Naast het vrij spelen, kunnen de deelnemers van de Zomer Challenge ook meedoen aan diverse  activiteiten die de jeugd- en technische commissie in deze periode zal gaan organiseren.

Voor tennislessen bij BTC kunnen de deelnemers terecht bij onze tennisleraar Allard Schaap. Allard zijn cursusprogramma staat op onze website. Voor meer informatie kan je hem ook een e-mail sturen: info@astennisservice.nl of even bellen: 06-42887445.

Voor de deelnemers aan de Zomer Challenge zal Allard op 4 zaterdagochtenden in juni zijn ballenkanon ter beschikking stellen om een uur te komen trainen in een groep van maximaal 4 personen.

Inschrijven voor de Zomer Challenge kan vanaf nu, zie onze website: www.benthuizertennis.club/lid-worden

De eerste 24 deelnemers ontvangen een blik ballen cadeau!

Tot ziens bij BTC!

 

Voor de complete flyer klik hier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!