Contributie seizoen 2022-2023 - bsc68

Sponsors

Contributie seizoen 2022-2023

30 augustus 2022 9:00


Ondanks de moeilijke omstandigheden hebben we vorig seizoen kans gezien om de contributiebedragen te “bevriezen” door de jaarlijkse indexering achterwege te laten. En ja, nu ontkomen we er niet aan om, zoals eerder in de ALV is besloten, bij ieder nieuw seizoen bij de vaststelling van de contributies de CPI (Consumentenprijsindex) te hanteren. Gezien de hoogte van deze index zou de contributie voor het seizoen 2022-2023 verhoogd dienen te worden met 8,56%! Dat vonden we wel een hele forse stijging! Door de huidige financiële situatie van de vereniging ontstond de mogelijkheid om de contributie komend seizoen slechts met de helft van de CPI (= 4,28%) te verhogen! Dat scheelt toch maar weer!

Deze week worden de “contributie-facturen” via het inmiddels bekende ClubCollect, een online-module dat ons ondersteunt bij het innen van contributiegelden, verstuurd.

Alles over contributies (incl. de werkwijze van ClubCollect) kunt U hier terugvinden. 

Belangrijk is ook te weten, dat:

  • De gegevens die in ClubCollect staan worden gehaald uit Sportlink, de basisadministratie van de KNVB. Als deze niet (meer) correct zijn is het verzoek om de wijzigingen door te geven aan onze ledenadministratie (ledenadministratie@bsc68.nl). Wijzigingen in ClubCollect worden namelijk niet automatisch “doorgegeven” aan Sportlink.
  • De volledige contributie dient vóór 1 januari 2023 betaald te worden. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn, dan kan vanaf dat moment niet meer aan trainingen en wedstrijden worden deelgenomen!
  • Leden die spelen in gesponsorde teams waarbij het wassen door BSC’68 gebeurt zullen binnenkort ook nog een factuur voor het wasgeld ontvangen.

Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met de ledenadministratie: ledenadministratie@bsc68.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!