BSC’68 doet weer mee met Rabo Clubsupport - bsc68

Sponsors

BSC’68 doet weer mee met Rabo Clubsupport

2 september 2022 10:15


Ook dit jaar weer organiseert de Rabobank Regio Den Haag Rabo Club Support! Hiermee investeert de Rabobank weer in lokale clubs en verenigingen. Als BSC’68 zetten wij het te ontvangen geld in voor het jaarlijkse jeugdkamp. Om dit kamp te kunnen blijven bekostigen, is financiële support van harte welkom.

Net als in de voorgaande jaren doen we weer met drie verenigingen samen mee: Voetbalvereniging SEV, Scouting Hubertus Brandaan en ons eigen BSC’68.

De  Rabobank wil deze drie verenigingen ondersteunen omdat deze een actieve rol voor de maatschappij vervullen. Dat doet de Rabobank door een bedrag te storten in de 'ClubSupportpot' en leden vanaf 12 jaar kunnen dan bepalen welke verenigingen een bijdrage krijgen én hoe hoog dat bedrag is!

Iedere stem is dus geld waard!

Leden van de Rabobank kunnen vanaf maandag 5 september2022 stemmen op hun favoriete vereniging. Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging.

Stemmen kan via de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport “Stem op onze clubs” (regio Den Haag). 

Stemmen kan van 5 t/m 27 september 2022.

Ben je nog geen lid van de Rabobank(en wel 18 jaar), vraag dan nu je lidmaatschap aan via www.rabo-clubsupport.nl/regio-den-haag/lid-worden.

 

Bekijk hier de flyer met meer informatie.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!