Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Nieuwe uittenue 1e elftal

11 december 2022 11:00

Met de komst van de nieuwe hoofdsponsor, Van As | Oviron makelaars & Taxateurs uit Zoetermeer, moest uiteraard ook het bestaande uittenue van het eerste elftal vervangen worden. Mirjam Kamphuis, lid van onze PR-commissie, heeft hiervoor een fraai ontwerp gemaakt. Afgelopen zaterdag is het tenue (geproduceerd door onze kledingleverancier Robey) voor het eerst gebruikt. Voor de wedstrijd tegen SJZ overhandigde Mirjam formeel het tenue aan aanvoerder Falco Henzen. Een fraai tenue waarmee we voor de dag kunnen komen!

Het tenue bracht echter (nog) geen geluk. Na een voorsprong bij rust van 1-0, maakte SJZ snel na rust gelijk en toen de kruitdampen na 90 minuten waren opgetrokken stond er een 5-1 (achter) stand op het scorebord.

Voor het verslag van de wedstrijd klik hier.

Door een gelijkspel van Zevenhoven, 2e op de ranglijst, gaan de mannen van Abdullah Sari toch als koploper de winterstop in. De voorsprong op Zevenhoven bedraagt 2 punten, het gat met nummer 3, Nicolaas Boys, is inmiddels 5 punten.

Na de winterstop wordt op 21 januari met een uitwedstrijd tegen Teylingen de competitie hervat.