De ontknoping…. - bsc68

Sponsors

De ontknoping….

10 mei 2023 10:30


Na een vrije zaterdag en een oefenwedstrijd gisteravond tegen Be Fair (7-0) staat de ontknoping van het seizoen 2022-2023 voor de deur. BSC’68 gaat aan kop in de 4e klasse A met één punt voorsprong op Zevenhoven, het doelsaldo van beide ploegen is op dit moment gelijk. Er zijn nog drie wedstrijden te spelen te beginnen zaterdag thuis tegen SJZ, de nummer drie van de ranglijst. Daarna volgen de uitwedstrijd tegen NSV’46 (20 mei) en we sluiten op zaterdag 27 mei thuis af tegen Teylingen. Het worden dus spannende weken met hopelijk uiteindelijk de titel!

Wij rekenen uiteraard op veel support en ondersteuning voor de mannen van Abdullah Sari.

Voor degenen die a.s. zaterdag niet aanwezig kunnen zijn is er altijd nog het programma Sport Lokaal bij Studio Alphen waarin U de wedstrijd live kunt volgen.

Verslaggever Joost Windhorst neemt de verslaglegging namens de lokale publieke omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn voor zijn rekening. Naast deze wedstrijd wordt ook van andere duels van eerste elftallen uit de gemeente Alphen aan den Rijn live verslag gedaan.

Wil je in één oogopslag altijd de actuele tussenstand zien van alle voetbalteams, ga dan naar tekst-tv (kabelkrant) of www.studioalphen.nl/nieuws/alle-tussenstanden-en-uitslagen-in-amateurvoetbal-dit-weekend/.

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. 

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en YouTube.

Iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Luisteren naar het live radioverslag van Studio Alphen kan via de ether (90.0 FM in Alphen, Aarlanderveen en Zwammerdam; 105.1 in Boskoop; 106.5 FM in Benthuizen, Hazerswoude en Koudekerk), digitale radio (Ziggo: kanaal 915, KPN en XS4ALL: kanaal 1107, Tele2: via het hoofdmenu) en de livestream op www.studioalphen.nl. Kijken naar het televisiekanaal van Studio Alphen? Dat kan via Ziggo kanaal 40, KPN en XS4ALL kanaal 1407, Tele2 via het hoofdmenu.

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!