Home - bsc68

Sponsors

Home

Sinterklaasbezoek bij BSC’68 groot succes!

6 december 9:45  Afgelopen vrijdag heeft Sinterklaas onze vereniging bezocht. De avond startte met een leuke bingo, het maken van een boot en het zingen van heel veel liedjes. Het hoogtepunt was uiteraard het bezoek van Sinterklaas en de pieten. Het enthousiasme van de kinderen was groot en dat had zeker ook te maken met de cadeaus die werden uitgedeeld….meer »


RCL Jo10-6 sterkste in vrieskou tegen BSC`68 Jo10-2!

4 december 9:45  Dat het een lastige wedstrijd zou gaan worden was wel bekend vanaf het moment dat de jongens van de Jo10-2 het complex opliepen. Het had gevroren en de gevoelstemperatuur was ijzig koud! Ondanks de kou begon de Jo10-2 sterk aan de wedstrijd. RCL bleek uiteindelijk toch een tikkeltje te sterk voor onze jongens, na afloop stond er een 3-8 uitslag op het (denkbeeldige) scorebord. meer »


Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

3 december 9:45  Woensdag 6 december a.s. om 20.30 uur vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Bij deze worden alle meerderjarige leden en wettelijke vertegenwoordigers van jeugdleden tot 18 jaar uitgenodigd om deze bij te wonen.meer »


Derde helft XL op zaterdag 2 december

29 november 9:45  De feestmaand december gaat binnen BSC’68 spectaculair van start. Het Sfeerteam heeft namelijk het initiatief genomen om zaterdag 2 december een alom bekende “Derde Helft XL” te organiseren. Op die dag staat voor ons eerste elftal de wedstrijd tegen TAVV (aanvang 14.30 uur) op het programma. Rondom de wedstrijd worden zoals gebruikelijk weer de nodige festiviteiten, ondersteund door veel muziek, skydancers, vlaggen, het BSC’68 mediateam en uiteraard (hopelijk) veel enthousiaste supporters, georganiseerd.meer »


Uitwijken thuiswedstrijden op de zaterdag

27 november 10:45  Door het slechte weer is de laatste tijd veel sprake van afkeuringen. Tot nu toe was de regel dat alle teams die uitkomen in de A-categorie (Senioren 1 en 2, O23, JO18, JO15-1 en JO13-1) bij afkeuring van de grasvelden op zaterdag uitwijken naar het kunstgras. Hierdoor moesten de wedstrijden die in eerste instantie op het kunstgras waren ingepland “vervangen” worden door die van de A-categorie. Dit betekent dat er ongelijkheid ontstaat (en daaraan gekoppeld de nodige irritatie!) in aantal gespeelde thuiswedstrijden. meer »


Familiebedrijf sponsort familieclub

26 november 9:00  Zaterdagmorgen is, onder toeziend oog van alle mannen van de JO8-2, het contract met Familiebedrijf van Wijk Spuiterij & Jachtafwerking ondertekend. De jongens uit de JO8-2 keken of de directie bestaande uit Michael van Wijk en Niels Goedraad en Voorzitter van BSC'68 Henk Mulder de handtekeningen op de juiste plek plaatsten.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!