Sponsors

Home

BSC’68 en Marco Lange nemen afscheid van elkaar

Vandaag, 5 december 9:45  Bij de aanstelling van Marco Lange in 2019 als trainer van de selectie van B.S.C.’68 was een gebruikelijke driejarige termijn het uitgangspunt. Vorige week is in samenspraak besloten om ons ook aan deze termijn te houden. Dat betekent dat B.S.C.’68 en Marco aan het eind van dit seizoen op een goede, elkaar begrijpende en respectvolle manier en met goede herinneringen en fijne ervaringen uit elkaar zullen gaan.meer »


Programma a.s. zaterdag 4 december

2 december 16:30  Als gevolg van de coronamaatregelen die afgelopen zondag zijn ingegaan heeft de KNVB besloten om komend weekend de wedstrijden in de A-categorie te schrappen. Voor onze vereniging betekent dat het 1e, 2e, de Jo19-1 en Jo17-1 a.s. zaterdag niet in actie komen in competitieverband. Voor de overige teams (B-categorie) staat er wel een competitieprogramma gepland. Daarbij is de mogelijkheid geboden om per team aan te geven of het team de wedstrijd wel of niet willen laten doorgaan. Dit is inmiddels bij de leiders/aanvoerders etc. geïnventariseerd. Acht teams hebben aangegeven de wedstrijd niet te willen of kunnen spelen. Deze wedstrijden zijn/worden uit het programma gehaald.meer »


Voetbalpassie levert fors bedrag op

30 november 10:00  De door de KNVB en AH georganiseerde sponsoractie om amateurclubs te ondersteunen is onlangs beëindigd. Het resultaat voor onze vereniging mag er zijn, een bedrag van maar liefst €1.322,70 is inmiddels op onze rekening bijgeschreven. Wij bedanken bij deze iedereen die gekozen heeft om via deze actie onze vereniging te ondersteunen en uiteraard ook AH en de KNVB voor het organiseren van deze mooie spaaractie.


Alle trainingen tot zeker 19 december afgelast

28 november 11:00  Als gevolg van de in de persconferentie van afgelopen vrijdag afgekondigde coronamaatregelen hebben we helaas moeten besluiten om alle trainingen tot 19 december 2021 af te gelasten. Het complex blijft doordeweeks ook gesloten. Met betrekking tot het voortzetten van de diverse competities op de zaterdag wordt door de KNVB zo snel mogelijk een besluit genomen. Hou de site dus in de gaten!


De laatste lootjes……………………………..!

26 november 12:15  De boekjes met loten zijn ondertussen ingeleverd en verwerkt. De digitale verkoop sluit op 30 november! Echt de laatste lootjes dus. Op 8 december is de trekking met als hoofdprijs € 100.000! En nog veel, heel veel andere prijzen zoals een SEAT mii electric, cruises naar Newcastle, fietsen en nog meer dan 800 verschillende andere prijzen. Wie weet??????! meer »


Coronamaatregelen 24 november

25 november 10:00  Helaas ziet de overheid zich genoodzaakt om de 1,5 meter maatregel weer aan te scherpen en hierop ook te handhaven. Op basis hiervan, de maatregelen die vanaf 13 november zijn ingegaan, aanvullende instructies van de KNVB, ervaringen van afgelopen zaterdag en overleg met andere verenigingen hebben wij de maatregelen die bij onze vereniging gelden nog even op een rijtje gezet. Wij vragen u deze goed door te nemen en u zich daaraan te houden. Wij rekenen op uw begrip.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!