Home - bsc68

Sponsors

Home

Save the date: Jeugdkamp van 30 juni t/m 2 juli

1 februari 10:00  Mede gezien het grote succes van afgelopen jaar is een aantal vrijwilligers weer gestart met de organisatie van het jeugdkamp. Inmiddels is Buitengoed de Panoven in Zevenaar vastgelegd vanaf vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli. Er is daar plek voor 130 jeugdleden van de JO8 t/m JO15 en MO13 t/m MO15. De komende weken worden de plannen verder uitgewerkt. Binnenkort start de inschrijving, houd de site dus in de gaten!meer »


Topper Zevenhoven - BSC’68 live op Studio Alphen

1 februari 9:45  Aanstaande zaterdag staat voor ons eerste elftal de uitwedstrijd tegen medekoploper Zevenhoven op het programma. Beide ploegen hebben 27 punten waarbij het doelsaldo van Zevenhoven iets beter is dan dat van BSC’68 (+17 t.o.v. +12). De eerste wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning voor Zevenhoven. De mannen van Abdullah Sari hebben dus nog iets goed te maken!meer »


BSC`68 Mo15-1 wint met 3-1 na spannende wedstrijd tegen VOC Mo15-3

31 januari 15:30  De “Meiden Onder15” van trainers Stephan de Roo en Martin de Waard zijn zaterdag de 3e fase van de competitie uitstekend begonnen tegen het Rotterdamse VOC. Na een gelijkwaardige beginfase van de wedstrijd kwam de Mo15 toch op een 1-0 voorsprong. Helaas kwamen de bezoekers nog voor rust langszij en stond halverwege de 1-1 op het scorebord. In de 2e helft waren de dames uit Benthuizen de betere partij. Zij liepen dan uiteindelijk ook uit naar een comfortabele en terechte 3-1 voorsprong waarmee de eerste 3 punten ook bijgeschreven konden worden in het nieuwe deel van deze competitie. Klasse meiden!!meer »


Samenvatting BSC’68 – NSV’46

31 januari 15:00  Afgelopen zaterdag speelde ons eerste elftal de competitiewedstrijd tegen NSV’46. Na een aantrekkelijke wedstrijd stond er een verdiende 2-0 overwinning (doelpunten van Falco Henzen en Stijn van Leeuwen) op het scorebord. Doordat Zevenhoven ook wist te winnen staan Zevenhoven en BSC’68 met een gelijk aantal punten samen aan de kop van de ranglijst.meer »


Energiebesparingen

29 januari 20:00  Het hele land heeft momenteel te maken met torenhoge energieprijzen, ook onze vereniging ontsnapt daar niet aan. Zo worden wij geconfronteerd met tarieven die bijna een factor 3 hoger zijn dan in 2022. De maatregelen van de laatste tijd (zonnepanelen en Ledverlichting) bieden uiteraard wel de nodige soelaas maar alles overziend zullen de extra kosten richting de €30.000 gaan. Een deel van dit bedrag is, zoals in de ALV toegelicht, in de begroting afgedekt maar lang niet alles…. meer »


Eerste BRAM 2023 verschenen

27 januari 13:30  Vandaag is de eerste "BRAM” (actuele nieuwsbrief van onze vereniging) van het jaar 2023 verstuurd. Hierin zijn de nodige wetenswaardigheden van onze vereniging opgenomen. Wil je reageren of heb je tips of suggesties stuur dan een mailtje naar info@bsc68.nl.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!