Sponsors

Home

Steun BSC’68 en geniet van een heerlijk Aspergemenu!

Vandaag, 9 mei 10:15  Het aspergeseizoen is bijna voorbij maar de sponsorcommissie heeft het alom bekende restaurant Smaak en Vermaak uit Zoetermeer bereid gevonden om op vrijdag 14 mei voor onze leden en allen die onze vereniging een warm hard toedragen een overheerlijk aspergemenu te bereiden. Kosten bedragen voor 2 personen €45, hiervan gaat €5 naar de club. Op deze manier steunt u de lokale horeca, onze vereniging en kunt u genieten van het heerlijke “witte goud”. Hieronder nadere informatie van de sponsorcommissie. meer »


BSC’68, club van het jaar?

27 april 9:45  Onze club is genomineerd voor de verkiezing club van het jaar. We maken daarmee kans op de titel in de gemeente Alphen aan de Rijn, de provincie Zuid-Holland en misschien wel de landelijke titel. Reden voor de nominatie is los van het faciliteren van het beoefenen van de voetbalsport ook de belangrijke rol voor het welzijn (dagopvang voor kinderen, activiteiten voor ouderen en scholen) in de woonkern Benthuizen. Verder kunnen we trots zijn op het groot aantal vrijwilligers dat zich hiervoor inzet.meer »


Vervallen avondklok per woensdag 28 april

26 april 12:15  Vanaf woensdag 28 april vervalt de avondklok. Dit betekent dat we opnieuw naar de gevolgen hiervan op het trainingsschema hebben gekeken. Los van het vervallen van de avondklok is er bij de jeugd (Jo11, Jo13 en Jo15) in het schema nog een aantal andere wijzigingen doorgevoerd. Verder is er bij het schema rekening gehouden met het feit dat er ook op het hoofdveld getraind gaat worden.meer »


Training op feestdagen

26 april 10:45  De komende weken staat er weer een aantal speciale- c.q. feestdagen voor de deur. Op een aantal van deze dagen zal er NIET getraind worden en is het complex GESLOTEN.meer »


Grensrechter gezocht voor het 1e elftal

22 april 12:15  Voor volgend seizoen zoeken wij een enthousiaste vaste grensrechter (assistent scheidsrechter) voor ons 1ste elftal (4de klasse) bij zowel de uit- als thuiswedstrijden. meer »


Jeugddag groot succes!

7 april 9:30  Het was best wel koud en het gras was nat op de vroege vrijdagmorgen van 2 april. De doelen werden klaargezet, de muzikale omlijsting geïnstalleerd, klim/glij/springbaan van de benodigde lucht voorzien en het gatendoel geplaatst. Onze vrijwilligers waren weer vroeg in de weer dus. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!