Home - bsc68

Sponsors

Home

BSC’68 veroordeeld tot de nacompetitie

Gisteren, 29 mei 10:45  Afgelopen zaterdag wist ons vlaggenschip, onder grote publieke belangstelling, tegen Teylingen niet verder te komen dan een teleurstellend 1-1 gelijkspel. Na afloop bleek deze uitslag overigens niet meer van belang omdat koploper Zevenhoven overtuigend (4-1) wist te winnen van Woubrugge en daarmee het kampioenschap binnenhaalde. meer »


JO17-1 eindigt als 2e in de Hoofdklasse!

25 mei 13:15  De Jo17-1 moest gisteravond ruim 5 minuten aan de bak tegen Ommoord JO17-1 om de eerder gestaakte wedstrijd uit te spelen. Tot vreugde van een ieder werd in deze korte tijd een 5-4 achterstand nog omgebogen naar een gelijkspel (5-5). Door dit resultaat wisten zij, achter kampioen BVCB, de tweede plaats in de Hoofdklasse-C (A-categorie) te bemachtigen. Dit is een enorme prestatie op dit niveau, zeker als je weet dat in dit team slechts 3 spelers als “tweedejaars” bestempeld kunnen worden en de rest allemaal “eerstejaars” is. meer »


Zaterdag ultieme ontknoping

24 mei 9:30  Ons eerste elftal wist afgelopen zaterdag in een prima wedstrijd door doelpunten van Guido de Peinder, Joep van Straalen en Falco Henzen met 3-0 te winnen van NSV’46. Doordat koploper Zevenhoven met 3-2 Roodenburg versloeg blijft het verschil op de ranglijst één punt. Zaterdag staat de laatste speelronde op het programma. BSC’68 speelt thuis tegen Teylingen en Zevenhoven gaat op bezoek bij Woubrugge. Wij rekenen op veel supporters en hopen op een succesvolle afloop! meer »


JO19-1 kampioen

22 mei 11:45  Afgelopen zaterdag is de JO19-1 kampioen geworden. In een spannende wedstrijd werd in Delft onder grote publieke belangstelling, na een 0-0 ruststand, Concordia met 3-1 verslagen. Daarmee was het kampioenschap in de 1e klasse een feit! Na afloop werd dit op het veld uitbundig gevierd. Bij aankomst op ons Sportpark stond het welkomstcomité, in aanwezigheid van onder meer onze mascotte BRAM, al te wachten om het team feestelijk te onthalen. Daarbij ontbrak een rondrit op de platte kar, beschikbaar gesteld door sponsor Vermeulen, in het dorp uiteraard niet. Daarna ook nog volop gezelligheid op het terras, het was al met al een onvergetelijke dag!meer »


Opzeggen lidmaatschap voór 1 juni a.s.

20 mei 9:30  De laatste wedstrijden van het seizoen 2022-2023 worden de komende weken gespeeld, daarna nog de nodige toernooien, afscheidsfeestjes en jeugdkamp en dan zit dit seizoen erop. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen (2023-2024) zijn momenteel uiteraard al in volle gang. Daarbij is het noodzakelijk om te weten met hoeveel teams we volgend seizoen van start zullen gaan. Deze opgave aan de KNVB moet medio juni gebeuren. Hoewel we er niet vanuit gaan, is het natuurlijk altijd denkbaar dat, om welke reden dan ook, er leden zijn die het lidmaatschap willen beëindigen of willen overschrijven naar een andere vereniging. In dit geval is het van belang om dat uiterlijk 1 juni a.s. door te geven aan de ledenadministratie. Het lidmaatschap stopt dan op 1 juli a.s. meer »


Zaterdag 27 mei: “3e helft XL” bij BSC’68

19 mei 15:30  Zaterdag 27 mei a.s. speelt ons eerste elftal de laatste competitiewedstrijd van het seizoen thuis tegen Teylingen. Het Sfeerteam heeft het initiatief genomen om rondom deze wedstrijd de nodige activiteiten te organiseren. Na afloop van de wedstrijd staat ook een “3e helft XL” op het programma. Daarbij zal ook een Drive In Disco aanwezig zijn voor de muzikale ondersteuning. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!