Bentwoudlaan 4
2731BS
BENTHUIZEN
tel. 079-3436571

Opnieuw een wedstrijd op een dinsdagavond. Al weer de derde keer op rij maar wennen doet het niet. Een sombere ambiance zonder sfeerteam en slechts met een handjevol toeschouwers langs de lijn werkt niet echt inspirerend en dat was ook duidelijk te merken.

SDV had nog geen punt gehaald maar toch had BSC de grootste moeite het spel te maken. De Rotterdamse ploeg deed echt niet onder voor andere tegenstanders die we dit jaar zijn tegen gekomen. Het elftal oogt fit en er lopen een paar zeer behendige jongens in. Niet dat BSC geen overwicht had maar het eerste doelpunt liet lang op zich wachten. Pas halverwege de eerste helft was het dan toch Lijon Korving die met een bekeken schuiver de 1-0 aantekent. Zoals zo vaak gaat het na de eerste goal opeens een stuk beter. En dat gebeurde vanavond ook. Nog voor de pauze krikte Thijs de Ruiter en Falco Henzen 2x de score op naar een 4-0 ruststand.

De tweede helft hield BSC het overwicht maar het scoren wilde niet echt lukken. Zelfs een strafschop van Lijon Korving werd niet in een doelpunt omgezet maar eindigde tegen de paal. Alleen man van de wedstrijd, Thijs de Ruiter, wist het doel nog te vinden door een corner prachtig in de kruising te koppen. Een wedstrijd om snel weer te vergeten maar niet voor iedereen. Jeugdspelers Jesse Bregman en Sam van Baarle maakte vanavond een verdienstelijk debuut terwijl ook oudgediende Remco Bor, Branko Sandifort en Roderick van Loon nog als invaller binnen de lijnen kwamen. Ander leuk feitje was dat de wedstrijd prima werd geleid door scheidsrechter Manon Plandsoen. Het was een sportieve wedstrijd maar Manon stond zeker haar mannetje.

Zaterdag speelt BSC thuis tegen FC Zoetermeer. Hopelijk spelen we nu eindelijk weer een keer op zaterdag. Aanvang 14.30 uur.