Bentwoudlaan 4
2731BS
BENTHUIZEN
tel. 079-3436571

Al weer een dinsdagavondwedstrijd maar nu eentje waarop een hele competitieronde werd gespeeld. NOC Kralingen kwam op bezoek en die herinnerden we van de uitwedstrijd als een zeer goed voetballende ploeg met een paar snelle aanvallers. Daar bleek in de eerste helft helemaal niets van want vanaf de eerste minuut domineerde BSC de wedstrijd. Al in de eerste minuut werd dat in een doelpunt uitgedrukt. Een uitstekende aanval over rechts beland bij Jelle Verhoeff die aflegt op aanvoerder Falco Henzen en die bedenkt zich geen moment. Met een korte voetbeweging schiet hij de bal langs de Kralingse keeper. Al een paar minuten later is het weer raak. Een aanval, nu over de linkerkant komt bij Jelle Verhoeff die een prima voorzet aflevert op Rowin Bouwmeester die met een geplaatste bal de 2-0 aantekent. BSC blijft de aanval zoeken en als Guido de Peinder de raad van trainer Marco Lange op doel te schieten omdat de keeper tegen de zon in kijkt en van een meter of 25 op doel knalt is het binnen een kwartier 3-0. Normaal gesproken heeft BSC altijd veel kansen nodig om aan doelpunten te komen maar vanavond zijn ze zeer doeltreffend. Nog voor de pauze wordt de stand naar 5-0 getild en beide doelpunten komen op naam van Guido de Peinder. Zo gaan we de rust in met een wel zeer comfortabele stand (5-0).

In  de pauze zijn er denk harde woorden gevallen in de Kralingse kleedkamer want ze kwamen de tweede helft een stuk beter voor de dag. Een paar reddingen van Michael Verhoef voorkwamen in eerste instantie de Rotterdamse treffer maar die kwam er uiteindelijk toch. Een afgemeten voorzet vanaf de linker kant werd prima ingekopt en die hatelijke nul was van het bord. BSC bleef het Kralingse doel zoeken maar zo soepel als in de eerste helft lukte dat niet meer. Toch kunnen we nog 1 keer juichen als Cedric Krullaars een afvallende bal na een corner ineens op zijn schoen neemt en deze onbedaarlijk hard vlak onder de lat schiet. Een prachtig doelpunt dat een simpele overwinning afsluit.

Aanstaande zaterdag spelen we niet omdat Excelsior zich uit de competitie heeft teruggetrokken. Eerstvolgende wedstrijd is op 21 mei thuis tegen SVO.