2904XZ
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
tel. 010-4502715

Zondagochtend half zeven. The day after is nog maar nauwelijks begonnen of ik lig al weer klaarwakker naar het plafond te staren. Lastig te verkroppen dat het gisteren niet is gelukt. Wat ging er mis, wat deden we fout?

Fysiek was het natuurlijk weer loodzwaar. Onder tropische omstandigheden de derde wedstrijd in acht dagen spelen is gewoon heel pittig. Zeker als je bedenkt dat de eerste tegen Teylingen er eentje was van 120 minuten terwijl de pot van dinsdag tegen SCH'44 minstens even slopend was door de tweede helft die bijna helemaal met tien man gespeeld moest worden. Tel de twee zware blessures die Thijs en Joep opliepen daarbij op en het ontbreken van de 100% spirit is verklaard. Vooral de eerste helft lag er een matheid over het spel dat we de laatste tijd niet gezien hebben. OHVV had het betere van het spel en komt na een uitstekende aanval dwars door het centrum terecht op voorsprong. Een minuut voor rust is het weer gelijk als een kopbal van Jelle Verhoeff verlengd wordt door Nick Holstege. Met een gelijkspel naar de thee, dat zou mooi zijn. Dan konden de spreekwoordelijke puntjes op de “i” gezet worden en de tweede helft de mouwen opgestroopt. In de extra tijd vliegt een vrije trap zo maar tegen de touwen en opnieuw kijken we tegen een achterstand aan (1-2).

De tweede helft is BSC heer en meester maar het ontbreekt slechts aan één ding. De gelijkmaker. Zo tikt de tijd verder in het voordeel van OHVV dat na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kaijen een leuk feestje viert terwijl de groen/witten teleurgesteld de kleedkamer opzoeken. Uithuilen en opnieuw beginnen.