Bloedeloze 0-0 levert slechts 1 punt op - bsc68

Sponsors

Bloedeloze 0-0 levert slechts 1 punt op

Teylingen 1

0 - 0

vv BSC '68 1

Competitie

4e klasse A

Datum

21 januari 2023 14:00

Scheidsrechter

T.J. de Geus

Accommodatie

Sportpark Roodemolen
Roodemolenweg 5
2171AX
SASSENHEIM
tel. 0252-210174

Op het moment dat BSC op 11 juni vorig jaar Teylingen uit de nacompetitie knikkerde hadden we niet het vermoeden dat we ons al weer zo snel moesten melden op Sportpark “De Rode Molen". Dit keer voor een reguliere competitiewedstrijd. BSC begon als koploper aan de wedstrijd terwijl Teylingen de vijfde plaats bezette.

De rood/zwarten uit Sassenheim begonnen fel aan de wedstrijd en zetten BSC meteen met de rug tegen de muur. Toch waren het de gasten uit Benthuizen die de eerste kans op een doelpunt produceerde. Een corner van Guido de Peinder bereikte Lody Dijkhuizen die meteen uithaalde maar helaas ging zijn schot rakelings naast. Teylingen stelde daar een levensgrote kans tegenover maar Cas Lubbe prikte een perfecte voorzet vanaf de rechterkant ook langs de voor hem verkeerde kant van de paal. Zo brak de rust aan met een logische brilstand. Gelukkig scheen het zonnetje.

De tweede helft opende spectaculair met een kopbal op de lat van Joep van Straalen na een afgemeten voorzet van opnieuw Guido de Peinder. Als die zelfde de Peinder opnieuw Lody Dijkhuizen met een uitstekende voorzet vrij voor de keeper zet verwachten de vele meegereisde supporters de 0-1 maar helaas gaat ook deze poging niet binnen de palen. De wedstrijd lijkt naar het einde te kabbelen tot het moment dat de doorgebroken Joep van Straalen door keeper Tim van Beek wordt getorpedeerd. Iedereen verwacht dat de bal op de stip gaat behalve scheidsechter de Geus die een overtreding van de BSC spits ziet. Nu breekt de spreekwoordelijke pleuris uit en de Geus strooit lustig met gele kaarten. Van goed voetbal is hierna helemaal geen sprake meer en iedereen is eigenlijk blij als het fluitje voor het einde van de wedstrijd klinkt. BSC schiet weinig op met dat ene puntje en ziet de koppositie weer worden overgenomen door Zevenhoven. Ook NSV'46 en Nicolaas Boys komen door hun overwinning dichterbij. Met een beetje meer slimmigheid waren de drie punten zeker mogelijk maar die ontbrak vandaag helaas op het veld.

Volgende week weer een thuiswedstrijd en wel tegen concurrent NSC'46 uit Noorden. Aanvang 14.30 uur. Na de wedstrijd vind in de kantine de nu al legendarische derde helft XL plaats. Het zangertje die avond is Colin Meijer.

Verslag gemaakt door Hans Verhoeff.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!