BSC wint finale en promoveert naar 3e klasse - bsc68

Sponsors

BSC wint finale en promoveert naar 3e klasse

vv BSC '68 1

1 - 0

CVC Reeuwijk 1

68'

Competitie

3e klasse/4e klasse 3e klasse - 4e klasse

Datum

17 juni 2023 14:30

Scheidsrechter

O. Moussaoui

Accommodatie

Sportpark Zegersloot
Olympiaweg 6
2406LG
ALPHEN AAN DEN RIJN
tel. 0172-472770

Na een lang seizoen heeft BSC afgelopen zaterdag eindelijk de prijs gepakt waarop al zo lang naar werd gesmacht. Finales zijn zelden het aankijken waard en de wedstrijd tegen 3e klasser CVC Reeuwijk was hier geen uitzondering op. Of het de zenuwen waren of de hoge temperatuur zullen we nooit weten maar wat maakt het ook uit. We hadden aan een doelpunt van topscorer Lijon Korving genoeg om de buit binnen te halen en toen scheidsrechter Moussaoui om half vijf voor de laatste keer op zijn fluitje floot barstte er een waar volksfeest los op het sportpark van ARC.

Zoals al eerder geconstateerd was de wedstrijd niet van een hoog niveau maar wat een prachtig seizoen hebben we gehad. De eerste wedstrijd verloren we op een schlemielige manier tegen, wat later bleek, de grootste concurrent Zevenhoven maar daarna begon het te lopen.  De eerste periode werd binnengehaald, we bekroonden ons als winterkampioen maar opnieuw tegen Zevenhoven, waar we misschien wel het beste voetbal lieten zien van het seizoen, ging het mis. Daarna werd het stuivertje wisselen wat betreft de koppositie en uiteindelijk trok Zevenhoven aan het langste eind.

Opnieuw veroordeeld tot de nacompetitie. Vier jaar geleden bleek Oegstgeest een maatje te groot, vorig seizoen delfden we, tegen de verhouding in, het  onderspit tegen OVVH maar nu dan eindelijk de welverdiende promotie.

Ik bedank iedereen die aan dit succes een steentje heeft bijgedragen en ben trots op het feit dat ik een onderdeeltje mocht zijn van deze fantastische groep. En ik weet zeker dat we een klasse hoger ook weer mee gaan doen om de prijzen. Nu lekker genieten van een paar weken rust en dan weer volle bak de 3e klasse in.

 

THANKS GASTEN, JULLIE WAREN GEWELDIG. GROETJES HANZO.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!