Heineken® Silver - bsc68

Sponsors

Heineken® Silver

19 mei 2023 15:00


De komende periode tappen we Heineken® Silver in onze kantine. Dat doen we vooral omdat Heineken® Silver 1% minder alcohol bevat dan het “gewone” Heineken bier. Daarmee denken we wat bij te kunnen dragen aan de vermindering van alcoholinname. Bovendien kunnen we hierdoor met Heineken (op termijn) gunstiger afspraken maken.

We zijn voor het nemen van dit besluit zeker niet over één nacht ijs gegaan, want we hebben inmiddels ruim 1.200 liter Heineken® Silver in onze kantine getapt om te ervaren of er verschil zou worden geproefd. Zoals ons al door Heineken was voorspeld is tijdens de proefperiode geen enkele reactie gekomen van de gebruikers. Ook niet van degenen die gelet op hun bierinname als echte kenners mogen worden aangemerkt.

Redenen en aanleiding genoeg dus om een proefperiode van enkele maanden te starten. Daarna gaan we peilen of we de goede keus hebben gemaakt. 

Met de inzet van Heineken zullen we het Heineken® Silver tijdens de “3e helft XL” op 27 mei a.s. in ruime mate presenteren.

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!