Sponsors

Bardienst

 

27db6d23-dfa4-451f-bd65-833b1b4660f1.jpegRooster bardienst 2021-2022                                                                                                                                                                                                                                       


Volgt z.s.m.









Bij
 voorbaat dank voor je hulp!

Onderstaand nog wat tips & trucs voor onze kanjers achter de bar en in de keuken:

  • Kom op tijd. De vrijwilligers die je moet aflossen hebben wellicht andere afspraken waar ze heen moeten.
  • Help elkaar. Soms is het drukker in de keuken en soms achter de bar. Een beetje flexibiliteit maakt het nog leuker.
  • Als de keuken aan het einde van de dag schoon gemaakt moet worden maken vele handen licht werk. Wie niet perse achter de bar nodig is kan wellicht zijn/haar collega’s in de keuken helpen met schoonmaken.
  • Controleer het papiergeld op echtheid.  Dat is geen teken van wantrouwen naar de klant toe maar het beperken van schade voor BSC ’68.
  • Het zelf afrekenen van eigen consumpties waar mogelijk vermijden.  Het staat raar en geeft ruimte voor verkeerde aannames.
  • De barcommissie is verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de bardiensten. De barcommissie beslist indien er onduidelijkheden zijn, dus niet de overige bestuurleden of commissieleden. Neem bij vragen of problemen contact op met de dagverantwoordelijke van de barcommissie (zie mobiele nummers in de keuken). Er is er altijd 1 aanwezig of minimaal bereikbaar.
  • Hou je aan de regels inzake de verkoop van alcohol en de sociale hygiëne. De boetes zijn torenhoog.
  • Probeer het afzeggen van een bardienst zoveel mogelijk te voorkomen. Indien dit niet anders kan dan eerst zelf voor een vervanger zorgen alvorens dit bij de barcommissie neer te leggen. Gaarne wijzigingen zo tijdig als mogelijk melden aan de barcommissie via kantine@bsc68.nl.


Veel plezier toegewenst!

De Barcommissie van B.S.C.'68

 


 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!