Pupil van de week - bsc68

Sponsors

Pupil van de week

Thom Nanne pupil van de week tegen SV Warmunda

8 december 12:45  Op een koude zaterdagmiddag, begin december, wanneer Pakjesavond nabij is en het Nederlands Elftal de achtste finale speelt tegen de Verenigde Staten, staat er ook een nieuwe competitiewedstrijd voor het 1e van BSC ´68 op het programma. Tegenstander van vandaag is SV Warmunda uit Warmond. BSC is koploper en wilt deze positie behouden; bij een overwinning blijft BSC op de 1e plaats staan.meer »


Ivar Owusu pupil van de week tegen SJC

18 november 16:30  Het is 19 november in het jaar 2022 als BSC weer een thuiswedstrijd speelt op Ons Nieuwe Erf. De tegenstander van vandaag is S.J.C. uit Noordwijkerhout. Een nieuwe tegenstander voor BSC. SJC staat voor “Sint Jeroen’s Club”. SJC heeft 8 punten uit 7 wedstrijden, BSC 14 punten uit 7 wedstrijden. BSC staat 2e en kan bij winst de 1e periodetitel binnen slepen. Dan moet de nummer één, NSV ’46, uit bij Teylingen, de nummer 6, punten verspelen. Zij spelen pas om 17 uur en dus kan BSC zich eerst focussen op haar eigen taak, en dat is winnen van SJC.meer »


Sarah Rooden pupil van de week tegen S.V. Kickers’69

5 november 11:15  Het is vandaag 5 november in het jaar 2022, wanneer op een redelijk warme novembermiddag weer een thuiswedstrijd van het 1e van BSC ’68 op het programma staat. De tegenstander luistert naar de naam S.V. Kickers’69, opgericht 1 jaar na BSC dus. De tegenstander komt uit Leimuiden, een dorpje naast Alphen aan den Rijn. Vergelijkbaar met Benthuizen, dat dicht tegen Zoetermeer aan ligt.meer »


Jason van der Meer pupil van de week tegen Woubrugge

18 oktober 9:45  8 oktober 2022 wordt een bijzondere dag voor Jason van der Meer. Niet alleen speelt hij met zijn eigen elftal, de JO10-1, tegen Moerkapelle JO10-2, ook is hij vandaag de Pupil van de Week, als het 1e van BSC het thuis opneemt tegen Woubrugge. BSC verloor de 1e thuiswedstrijd van Zevenhoven met 2-3. Vorige week won BSC, met 1-2 bij Roodenburg in Leiden. Dit terwijl het enkele minuten voor tijd nog 1-1 stond, en BSC met een man minder speelde. Toch werd de overwinning uit het vuur gesleept, en nu staat dus de wedstrijd tegen Woubrugge op het programma. Bij een overwinning gaat BSC richting de bovenste regionen van de ranglijst.meer »


Sven Hazebroek pupil van de week tegen Zevenhoven

25 september 12:45  Het is 24 september in het jaar 2022 als de competitie in de 4e klasse A weer van start gaat. Vorig jaar verloor BSC de finale van de nacompetitie, en dus speelt het in het seizoen 2022/2023 wederom in de 4e klasse. meer »


Julian van Kleef pupil van de week tegen TOGB

30 oktober 9:00  Het is zaterdag 30 oktober 2021, de dag dat het 1e van BSC ’68 tegen het 1e van TOGB uit Berkel en Rodenrijs gaat spelen. Het wordt de 4e thuiswedstrijd voor BSC, maar voor de eerste keer sinds de thuiswedstrijd tegen Moordrecht op 1 februari 2020 (5-0 winst), is er ook weer een Pupil van de Week. En niet zomaar eentje. Julian van Kleef, spelend in de JO11-1, is de eerste Pupil sinds 637 dagen. We zijn heel blij dat we rond het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter om 14:30 uur weer een Pupil, in dit geval Julian, op de goal van de tegenstander af zien rennen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!