Sponsors

Pupil van de week

Julian van Kleef pupil van de week tegen TOGB

30 oktober 9:00  Het is zaterdag 30 oktober 2021, de dag dat het 1e van BSC ’68 tegen het 1e van TOGB uit Berkel en Rodenrijs gaat spelen. Het wordt de 4e thuiswedstrijd voor BSC, maar voor de eerste keer sinds de thuiswedstrijd tegen Moordrecht op 1 februari 2020 (5-0 winst), is er ook weer een Pupil van de Week. En niet zomaar eentje. Julian van Kleef, spelend in de JO11-1, is de eerste Pupil sinds 637 dagen. We zijn heel blij dat we rond het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter om 14:30 uur weer een Pupil, in dit geval Julian, op de goal van de tegenstander af zien rennen.meer »


Stan van Oorschot pupil van de week tegen Moordrecht

30 januari 17:00  Het is voor uw verslaggever niet altijd makkelijk om de Pupil van de Week op te sporen voor het interview. Op woensdagavond is het namelijk een drukte van jewelste, spelertjes lopen in en uit het Sportpark. Gelukkig helpt Stan van Oorschot, Pupil van deze Week, een handje. “Peter, waar moet ik zijn voor dat interview?” vraagt hij buiten aan trainer van JO11-1 Peter Vlasveld, zo hard dat ze het binnen ook kunnen horen. Een kleine meevaller voor uw verslaggever, die Stan zo direct op kan pikken.meer »


Quinten Sloof pupil van de week tegen Gouderak

18 december 10:30  Het is 31 oktober en sinds afgelopen weekend, door het terugdraaien van de klok, eerder donker en ook meteen een stuk kouder in Nederland. Het is te merken als uw interviewer met Quinten Sloof, pupil van deze week, een interview afneemt in de koude buitenlucht. Buiten? Ja, want de kantine zat nog op slot. Omdat de wedstrijd 2 dagen later is en het interview dan gehouden moet zijn, doen we het dan maar buiten. Ik heb het Quinten niet gevraagd, maar volgens mij maakt het hem weinig uit. Quinten kan namelijk wel tegen een stootje en moet op de zaterdag ook wel eens vroeg het veld op.meer »


Raoul Mesch pupil van de week tegen Moerkapelle

6 december 14:45  Deze week is de Pupil van de Week Raoul Mesch, speler van de JO11-1. Raoul is 10 jaar oud en speelt als centrale verdediger in dit elftal. Na de training op een koude avond op ons mooie Sportpark, schuiven Raoul en vader Jeffrey aan voor het interview. Vader Jeffrey, een van de trainers van het elftal, speelde in een vorig tijdperk ook nog bij BSC, met bijvoorbeeld good old Wouter van Klink. Afijn, dat is al meer dan twintig jaar geleden. Terug naar het voetbaltalent binnen de familie Mesch; Raoul. meer »


Floortje Boonstoppel pupil van de week tegen Ammerstolse S.V.

22 november 14:30  Deze week is Floortje Boonstoppel de pupil van de week. Floortje is 10 jaar en speelt in de MO11-1 van ons BSC ’68. Dit is haar 2e seizoen bij BSC. Vorig jaar speelde ze ook al in de MO11-1. Dit is het 2e jaar voor dit team. En dat is te merken aan de resultaten. De MO11-1 heeft nog geen wedstrijd verloren. Sterker nog, alle duels gingen gewonnen: 8 gespeeld, 24 punten. Er werd gewonnen met 23-0, 5-0, 18-0, 6-2, 7-4, 5-1, 6-1 en 6-2. Het beste team van de club, zonder twijfel!meer »


Kaan Ramadhan pupil van de week tegen VV Haastrecht

18 oktober 12:00  Deze week is de Pupil van de Week Kaan Ramadhan, speler van de JO11-2. Kaan is de linksvoor van het elftal, maar hij speelt ook wel eens op het middenveld of rechtsvoor. Zijn specialiteit is op goal schieten. Kaan heeft namelijk een hard schot in zijn benen. Zo heeft hij vorig jaar bij Meerburg een keer vanaf eigen helft gescoord. Ook schieten vanaf de middellijn is iets wat hij goed kan. Als de verdedigers van de tegenpartij even niet opletten, grijpt Kaan zijn kans en schiet hij op doel.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!