Sponsors

BSC’68 verliest geflatteerd van Bergambacht (3-0)

Bergambacht

3 - 0

vv BSC '68 1

Jelle Hordijk (afstandschot)
2'
Luuk Botter (intikker)
8'
Pieter Meijer (vrijetrap)
68'

Competitie

4e klasse C

Datum

3 oktober 2020 15:00

Scheidsrechter

R.S. (Robby) Hornes

Accommodatie

Sportpark Hofkamp
Sportlaantje 1
2861 GJ
Bergambacht
tel. 0182-352232

Onder erbarmelijke omstandigheden werd deze topper gespeeld. Door de coronamaatregelen was er geen publiek toegestaan en alsof dat nog niet erg genoeg was viel er ook nog de volle negentig minuten een gordijn van regen op het plastic veld.

Al in de warming-up ging het mis bij de Benthuizenaren. Stopper Robin de Bruin ging hard door zijn enkel en lag geruime tijd krimpend van de pijn op de kletsnatte grasmat. Trainer Lange begon al te puzzelen maar de magische handen van verzorger Niels Verhagen kregen het voor elkaar dat de Bruin toch aan de aftrap verscheen. Bergambacht begon duidelijk beter aan de wedstrijd dan BSC. Al binnen 120 seconden lag de bal achter Michael Verhoef in het net. Jelle Hordijk ging er op links vandoor, trok naar binnen en van een meter of 25 krulde hij de bal schitterend in de verre kruising. 1-0. Een paar minuten later was Hordijk betrokken bij de 2-0. Dit keer was hij de man van de voorzet die door Luuk Botter in een keer in het BSC doel werd gewerkt. Een domper van jewelste waar BSC langzamerhand onderuit probeerde te kruipen. De groen-witten kwamen inderdaad beter in hun spel en de rest van de eerste helft hadden ze zelfs een overwicht. Reno Smulders bijvoorbeeld haalde uit maar keeper Roy Pons stond zijn mannetje en pareerde deze doelpoging. De grootste kans was voor Stijn van Leeuwen die drie pogingen in drie seconden niet tot een doelpunt kon promoveren. Doelman Pons liet een bal los en de rebound kon door Van Leeuwen ingeschoten worden. Tot twee keer toe was Pons een sta in de weg en toen de bal voor de derde keer voor de voeten kwam ging deze niet tussen de palen maar voorlangs het doel.

De tweede helft ging redelijk gelijk op zonder dat er veel kansen ontstonden. Alleen Pieter Meijer wist de bal in het doel te krijgen door een vrije trap in een keer achter Michael Verhoef te schieten. BSC kwam niet verder dan twee schoten op de lat van Jelle Verhoeff en Guido de Peinder. Zo eindigde deze wedstrijd met een 3-0 nederlaag.

Er had zeker meer in gezeten dus volgende week thuis tegen Moerkapelle is het weer tijd voor een driepunter. Aanvang 14.30 uur maar toeschouwers zijn helaas weer niet toegestaan. Achter het hek zijn er natuurlijk wel heel wat staanplaatsen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!