Sponsors

Teleurstellend gelijkspel BSC’68 tegen SVO Buytenpark (1-1)

SVO Buytenpark 1

1 - 1

vv BSC '68 1

25'
Guido de Peinder (vrijetrap)
N.b. (schot)
40'

Competitie

4e klasse D

Datum

16 oktober 2021 14:30

Scheidsrechter

M.A. Lindhout

Accommodatie

Sportpark Buytenpark Zoetermeer
Buytenparklaan 7 A
2717AX
ZOETERMEER
tel. 079-3238990

Wat kan voetbal toch een onvoorspelbare sport zijn. Vooraf was eigenlijk niet de vraag of koploper BSC de wedstrijd zou gaan winnen maar met hoeveel. Nou, dat liep even anders.

Het initiatief werd inderdaad genomen door de Benthuizenaren door middel van een volley van Lyon Korving die rakelings naast ging en een kopbal van Jelle Verhoeff die knap gepareerd werd door doelman Harteveld. Maar na de rode kaart van die zelfde Jelle Verhoeff, hij beantwoordde een elleboog in zijn gezicht met een tikje op de neus van zijn tegenstander Joey Wezenaar, begon de wedstrijd langzamerhand te kantelen. Eerst was het nog wel Guido de Peinder die met een fraaie vrije trap de 1-0 op het denkbeeldige scorebord zette terwijl ook Lody Dijkhuizen dicht bij een doelpunt was maar waar de lat een sta in de weg was. Als het centrum van de verdediging van BSC de SVO spits alle gelegenheid geeft alleen op de keeper af te lopen pakt deze het cadeautje dankbaar uit: 1-1.

Hierna ontspon zich een wedstrijd die het aankijken niet  waard was. Scheidsrechter Lindhout paste zich moeiteloos aan en nam de vreemdste beslissingen. Niemendalletjes werden met een gele kaart beloond terwijl aanslagen vrolijk werden weggewuifd. Zo eindigde de wedstrijd met 10 tegen 10 en hebben we afgesproken deze wedstrijd maar gauw te vergeten.

Volgende week gaan we op bezoek bij rode lantaarndrager Swift Boys. Hopelijk kunnen onze jongens dan wel de discipline opbrengen de afspraken die van te voren gemaakt worden na te komen. Omdat CKC ook gelijk speelde blijft BSC koploper in 4D.

Verslag gemaakt door Hans Verhoeff.
Foto's gemaakt door Martin van Oostveen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!