Monsterscore BSC’68 tegen Moordrecht (8-0) - bsc68

Sponsors

Monsterscore BSC’68 tegen Moordrecht (8-0)

vv BSC '68 1

9 - 0

Moordrecht 1

11'
Stijn van Leeuwen (afstandschot)
40'
Jelle Verhoeff (afstandschot)
65'
Jelle Verhoeff (intikker)
88'

Competitie

Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 3 12

Datum

17 september 2022 14:30

Scheidsrechter

J.C. van Reeuwijk

Accommodatie

Sportpark Ons Nieuwe Erf
Bentwoudlaan 4
2731BS
BENTHUIZEN
tel. 079-3436571

Na twee overwinningen in het bekerprogramma was het nog een beetje onduidelijk waar we Moordrecht moesten inschatten. Ze hadden tegen GSV wel 5 doelpunten tegen gekregen maar er ook 6 gemaakt en bij Groeneweg gingen ze ook naar huis met een verdienstelijke 2-1 nederlaag.

BSC gaf dus vanaf het begin gas en dat resulteerde binnen een kwartier in een 3-0 voorsprong. De eerste twee doelpunten kwamen allebei na een aanval over de linkerkant. Linksachter Lucas gaf bij de eerste een voorzet bij de tweede paal die door Lijon Korving keurig werd terug gekopt naar Stijn van Leeuwen die simpel kon binnen tikken. De tweede was bijna identiek. Voorzet Lucas, Lody Dijkhuizen legt terug en Jelle Verhoeff schiet binnen. De derde, na 15 minuten was een aanval door het midden. Een combinatie Jelle, Lody en Stijn resulteert in een open kans voor laatstgenoemde en die had vanmiddag het vizier op scherp staan: 3-0. Vervelend was dat centrale verdediger Timmy Burg er met een hamstringblessure af moest. Tim bleek in de afgelopen weken een absolute versterking en hopelijk is hij er zaterdag weer bij. Na het derde doelpunt zakt het spel een beetje in elkaar maar vlak voor rust maakt Stijn van Leeuwen zijn hattrick compleet door met een schot van afstand doelman Diego Sahilait kansloos te laten.

Na de pauze herhaalt Stijn dit kunststukje door zijn vierde binnen te schieten. Vaak gaat bij zo'n stand het tempo uit de wedstrijd maar BSC ging door. Na een combinatie Joep Lody komt de bal voor de voeten van Jelle Verhoeff en deze knalt de bal snoeihard in de kruising. Spits Joep van Straalen heeft nog niet gescoord dus die doet ook nog een duit in het zakje. Bijna vanaf de achterlijn krult hij de bal binnenkant zijnet in het doel. 7-0. Het laatste doelpunt is weer een assist van Lody Dijkhuizen als hij van de achterlijn zijn maatje Jelle Verhoeff bereikt die simpel binnen tikt: 8-0. Bijna verspeelt BSC de clean sheet maar met een magistrale redding voorkomt Michael Verhoef een tegentreffer.

Volgende week gaat het echt om de punten, dan komt Zevenhoven op bezoek. Waarschijnlijk een iets zwaardere opponent dan vandaag. Aanvang 14.30 uur.


Verslag gemaakt door Hans Verhoeff.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!