BSC gaat keihard onderuit bij SJZ maar blijft koploper - bsc68

Sponsors

BSC gaat keihard onderuit bij SJZ maar blijft koploper

SJZ 1

5 - 1

vv BSC '68 1

14'
Thimo Stolk (afstandschot)
Nb
50'
Nb
52'
Nb
56'
Nb
61'
Nb
81'

Competitie

4e klasse A

Datum

10 december 2022 14:00

Scheidsrechter

A. Stolwijk

Accommodatie

Sportpark Haasbroek
Nieuweweg 6
2381NW
ZOETERWOUDE
tel. 071-5809073

Dat de 4e klasse A in West 2 onnavolgbaar is werd vanmiddag weer eens bewezen. BSC betrad als koploper in het schitterende gloednieuwe uittenue het kunstgras van SJZ met de bedoeling de koppositie nog even voor de winterstop te verstevigen.

De Benthuizenaren begonnen ook helemaal niet zo slecht aan de wedstrijd. Behalve een levensgrote kans voor de spits van SJZ wiens schot net over de lat scheerde werd er zelfs weinig weggegeven zoals dat zo mooi heet. Na amper een kwartier kwam het mannetje van het scorebord in actie toen Thimo Stolk vanaf zo'n meter of 30 zijn chocoladebeen achter de bal zette die daardoor als een komeet de bovenhoek in denderde. BSC bleef de eerste helft de bovenliggende partij dus geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen. Maar er volgde logischerwijs ook nog een tweede en die was helemaal voor de thuisclub.

Vanaf de eerste minuut vloog SJZ er bovenop en dan kan je wel koploper zijn maar als je de duels verliest, aan de bal de verkeerde keuzes maakt en bij het minste of geringste bij de scheidsrechter gaat zeuren dan ga je het niet redden. En zo gebeurde het dat BSC in een helft maar liefst vijf tegentreffers moest incasseren. De laatste keer dat dat gebeurde moet nog in die periode zijn geweest dat BSC op Het Oude Erf speelde en dat is inmiddels zo'n 13 jaar geleden.

Doordat alle concurrenten verloren, behalve Zevenhoven, dat nog een puntje haalde tegen LSVV, blijft BSC koploper maar dat het in januari beter moet mag meer dan duidelijk zijn. Man van de wedstrijd was trouwens Jari van Kampen. Een echte etterbak die het bloed onder je nagels vandaan haalt maar met hem er bij zou BSC zo naar het kampioenschap wandelen.

Verslag gemaakt door Hans Verhoeff.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!